• Kuntosali Bodysport

  Terveysliikuntasalin voimassaolevalla kortilla pääsee treenaamaan myös kellarin kuntosaliin. 

  Kuntosali BodySport kuntosali

  Meille tuli kevään 2014 aikana isoja muutoksia kellarikerrokseen. Kuntosali sai lisätilaa noin 80 neliötä entisen Kesportin alakerran myymäläosasta. Samassa yhteydessä saimme reilut kymmenkunta Technogymin Selection sarjan laitetta täydentämään aikaisempaa laitteistoa ja välineistöä.

  Kuntosali toimii kellarikerroksen tiloissa. Vanhaa laitekantaa on muutamaan otteeseen täydennetty uusilla vipuvarsilaitteilla, erilaisilla penkeillä ja muilla välineillä. Osaksi laitteet ovat karun näköisiä, mutta kuitenkin täysin toimivia kovassa treenissä. Vastaavasti käyntihinnatkin ovat selvästi edullisempia terveysliikuntasaliin verrattuna. Tavoitteenamme on ylläpitää ja tarvittaessa käyttäjäpalautteen perusteella lisähankinnoin täydentää kuntosalin laitekantaa.

  Haluatko harjoitella kovalla teholla? Et välitä koneista, vaan käytät mieluumin vapaita painoja harjoittelussasi. Olet jo kokenut harjoittelija. Jos vastasit kyllä, niin voimme suositella sinulle alakerran kuntosalia! Hillitympään harjoitteluun suosittelemme yläkerran terveysliikuntasalia, sillä kellarissa treenataan kovaa!

  Kannattaa pitää myös mielessä, että mikäli terveysliikuntasalin puolella on ruuhkahuippu, niin kuntosalin isompi pinta-ala ja suurempi suorituspaikkojen määrä antaa mahdollisuuden harjoitella ilman suurempia jonotuksia.