• Terveysliikuntasali

  Uskallamme väittää, että salimme on koko maakuntamme laadukkain ja parhaiten varustettu terveysliikuntasali. Panostamme myös muuhun viihtyisyyteen niin, että harjoittelusi olisi mahdollisimman miellyttävää. Kävijät ovat erityisesti kiittäneet sisustusta sekä toimivia ja helppokäyttöisiä laitteita.

  Kuntosali BosySport terveysliikuntasali

  Terveysliikuntasali on tarkoitettu tavallisille kuntoilijoille ja oman terveydentilansa kohentajille, vasta-alkajille sekä eläkeläisille. Sali on ns. sekasali, mutta kävijöiden selkeä enemmistö koostuu naisista.

  Terveysliikuntasalille myymme kortteja seuraaville: Naiset, seniorit, kevyesti treenaavat miehet ja lääkärin lähetteellä tulevat kuntoutujat. Yhteiskouluikäisille tai nuoremmille emme suosittele kovaa salitreeniä lainkaan. Sopiva ikä saliharjoittelun aloitukseen on noin 16 vuotta. Tätä nuoremmille myymme ensimmäisen salikortin vain vanhemman läsnäollessa. Tällä varmistamme, että vanhemmat ottavat vastuun nuoren harjoittelusta ja käyttäytymisestä salilla. Kasvavalle lapselle sopivaa harjoittelua on monipuolinen liikunta, jossa lihaskuntoa harjoitetaan kuntopiirityyppisesti.

  Annamme päivystysaikojen yhteydessä perusopastuksen laitteiden käyttöön, mutta perusteellinen tai pitkäaikainen opastus järjestyy sujuvimmin Personal Trainereiden kautta. Heidän tietonsa löytyvät yhteystiedot-sivulta tai salin ilmoitustaululta eteiskäytävältä.

  Laitekanta mahdollistaa kovankin harjoittelun, mutta toisaalta uusien laitteiden käyttö on aloittelijoillekin helppoa. Tärkein laitetoimittaja on Technogym, sekä muutamassa laitteessa kotimaiset David ja Avancia. Terveysliikuntasalin asiakkaana sinulla on käytössäsi myös kellarikerroksessa sijaitsevan kuntosalin laitteet.

   

  Muutama sana Tecnogymin Selection -sarjasta:

  "Technogymin uusi Selection-laitesarja edustaa tämän vuosituhannen kuntosalilaitteita, joissa korostuvat turvallisuus, ergonomisuus ja helppokäyttöisyys sekä harjoitusliikkeen kohdistuminen juuri oikeaan lihasryhmään. Harjoittelusta tulee näin miellyttävämpää ja tehokkaampaa sekä turvallisempaa.

  Fysioterapeutit ja alan ammattilaiset suosittelevat Technogymin Selection-sarjaa parhaiten sopivaksi paitsi tottuneille harjoittelijoille myös kuntoutukseen, senioriliikuntaan sekä liikuntaa aiemmin harrastamattomien harjoituslaitteiksi.

  Technogymin kehittämän Biomotion-teknologian avulla Selection-sarjan kuntosalilaitteissa liikeradat ovat luonnollisia. Oikea harjoitteluliike vähentää nivelien kuormitusta sekä varmistaa harjoittelun kohdistumisen varmasti ja turvallisesti oikeaan lihaksistoon.

  Kaikki säädöt on merkitty keltaisella värillä, laitteet ovat kokemattomallekin kuntosalilla kävijälle helppokäyttöisiä ja turvallisia. Painopakan säätö 2,5 kg välein. Kaikissa Selection-sarjan laitteissa painopakka on säädettävissä laitteessa harjoiteltaessa, joten sinun ei tarvitse poistua laitteesta, mikäli haluat muuttaa rasitusvastusta kesken harjoituksen."